Gemeenten welkom om mee te denken over toekomstvisie Tel mee met Taal

Tel mee met Taal bereidt zich voor op een nieuwe aanpak van het verbeteren van basisvaardigheden vanaf 2025; het huidige programma loopt af na 2024. Gesprekken en werkgroepen met gemeenten zijn een belangrijk onderdeel van de beleidsverkenning. Beleidsmedewerkers van gemeenten zijn dan ook uitgenodigd om mee te praten over de toekomstvisie op het programma voor basisvaardigheden.

Beeld: ©Luisella Planeta

Werk je bij een gemeente en houd je je bezig met volwasseneneducatie en basisvaardigheden, dan ben je in 2024 welkom bij een van de bijeenkomsten die Tel mee met Taal verspreid over het land organiseert. Je inbreng is waardevol, of je nu een beleidsmedewerker bent met veel ervaring of pas sinds kort met het thema werkt.

“We gaan de regierol van gemeenten de komende jaren verder invullen. Gemeenten hebben nog geen duidelijke opdracht gekregen, daar zullen we keuzes moeten maken.” - Beleidsverkenner Aantink Yeh

Aanmelden is verplicht: klik op de knop achter de bijeenkomst om een mail op te stellen. Vermeld hierin je naam, de gemeente waarvoor je werkt en met hoeveel personen je verwacht te komen. Je ontvangt dan op een later moment per mail meer informatie.

 • 15 feb 10:00-12:00 – Nijmegen Aanmelden
 • 19 februari 14:00-16:00 – Roermond Aanmelden
 • 20 februari 14:45-17:00 – Online Aanmelden
  Voor Noord-Brabant, Zeeland en nabijgelegen regio's.
 • 27 februari 12:30-14:30 – Lelystad Aanmelden
  Vanaf 12:00 inlooplunch.
 • 28 februari 09:30-11:30 – Online Aanmelden
  Voor de regio’s Drenthe, Friesland en Groningen.