Online vragenuur subsidie Tel mee met Taal

Ben je op zoek naar subsidiemogelijkheden om de basisvaardigheden (taal, rekenen of digitale vaardigheden) van werknemers of ouders te verbeteren? Mogelijk denk je dan aan de subsidie van Tel mee met Taal. Het Expertisepunt Basisvaardigheden organiseert in januari samen met uitvoeringsorganisatie DUS-I twee keer een online vragenuur over de subsidie van Tel mee met Taal.

Het eerste vragenuur op dinsdag 16 januari gaat over de subsidie voor werknemers. Het tweede vragenuur op donderdag 18 januari gaat over de subsidie voor ouders. Beide vragenuren duren van 15.00 tot 16.00 uur.

Voor wie?

Het vragenuur is er voor iedereen die meer wil weten over de subsidies van Tel mee met Taal. Je kunt je ook voor beide vragenuren aanmelden.

Aanmelden

  • Meld je hier aan voor het vragenuur over subsidie voor werknemers op 16 januari.
  • Meld je hier aan voor het vragenuur over subsidie voor ouders op 18 januari.

Als je je hebt aangemeld ontvang je op de dag zelf de definitieve link naar het online vragenuur.

We organiseren het online vragenuur via Microsoft Teams. Als je dat programma nog niet kent raden wij aan om het programma van tevoren op je computer te zetten en op tijd op te starten.

Heb je vragen over deze vragenuren? Neem contact op met het Expertisepunt Basisvaardigheden via info@basisvaardigheden.nl