Duidelijke taal in de Landelijke Taalstrijd

Gebruiker Centraal zet zich in voor duidelijke overheidscommunicatie. Daarom organiseert de organisatie op vrijdag 3 november de Landelijke Taalstrijd in het Gooiland Theater in Hilversum. Wie bewerkt overheidsteksten het beste tot duidelijke taal? Meld je nu aan en doe mee!

Beeld: ©Gebruiker Centraal

In navolging van lokale Taalstrijden in Utrecht, Den Haag en Enschede organiseert Gebruiker Centraal nu een nationale editie. Niet alleen nemen teams het tegen elkaar op bij het herschrijven van onduidelijke teksten, er zijn ook inspirerende sprekers en optredens. Toegang is gratis, maar je moet je wel aanmelden. 

Landelijke Taalstrijd
10:00 - 13:00
Gooiland Theater Hilversum

Aanmelden voor de Landelijke Taalstrijd kan op de website van Gebruiker Centraal