Landelijke conferentie Gecijferdheid In Context

Dinsdag 26 maart organiseert Gecijferdheid Telt Mee voor het derde jaar op rij de landelijke conferentie over gecijferdheid. Met een panelgesprek, lezingen, werksessies en een netwerkborrel belooft het een dag te worden vol inspiratie en kennisdeling over gecijferdheid als cruciale basisvaardigheid.

Beeld: ©Alicja

Begeleid jij volwassenen bij het versterken van hun basisvaardigheden? En wil je inspiratie en kennis opdoen over het integreren van gecijferdheid in jouw organisatie? Meld je dan gratis aan voor de landelijke dag 'Gecijferdheid In Context' via de website van Gecijferdheid Telt Mee. Aanmelden kan tot 19 maart 2024.

De conferentie 'Gecijferdheid In Context' is onderdeel van het project Gecijferdheid als basisvaardigheid, een samenwerking van de Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht en CINOP.

Datum: 26 maart

Tijdstip: 10.00 - 16.30 uur, inloop vanaf 09.30 uur

Locatie: Vergadercentrum Domstad in Utrecht

Meld je gratis aan