Online inspiratiesessie zorg en basisvaardigheden voor gemeenten

Zorg- en welzijnsprofessionals zijn belangrijke stakeholders in de regionale en lokale aanpak van basisvaardigheden, omdat zij de doelgroep tegenkomen in hun dagelijkse werkzaamheden. Maar hoe betrek je deze professionals bij beleid en kom je tot een effectieve aanpak? Ecorys, CINOP en het ministerie van OCW organiseren op maandag 9 oktober een gratis online inspiratiesessie over zorg en basisvaardigheden voor gemeenten. 

Beeld: ©Ecorys

Tijdens de inspiratiesessie komen verschillende sprekers aan het woord over praktijkvoorbeelden, kennisdeling en het trainingsprogramma. Een van de sprekers is Nevin Muratoglu, initiatiefnemer van de toolkit ‘Taal is een medicijn’ in de gemeente Rotterdam. De toolkit bevat materialen om het gesprek over basisvaardigheden bij de huisarts op gang te brengen. Tel mee met Taal sprak haar eerder over de totstandkoming van de toolkit.

Aanmelden

Meer informatie over de inspiratiesessie en het programma vind je in de uitnodiging. Wil je de inspiratiesessie online bijwonen? Stuur dan een e-mail aan Annejet Kerckhaert om je aan te melden. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers en 2 mensen per organisatie.

Inspiratiesessie gemeenten zorg en basisvaardigheden

Maandag 9 oktober
15:00 - 17:30

Aanmelders ontvangen een link