Doe mee met de Week van lezen en schrijven

Van 8 tot en met 15 september vraagt Stichting Lezen en Schrijven extra aandacht voor laaggeletterdheid in Nederland. Laat je inspireren door online kennissessies of organiseer je eigen activiteit met behulp van het campagnemateriaal. 

Beeld: ©Lezen en Schrijven

Om ervoor te zorgen dat ook mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en/of computeren, aan de samenleving kunnen meedoen, worden taalnetwerken, bedrijven en het Nederlandse publiek gevraagd om tijdens de Week van lezen en schrijven in actie te komen.

Laat je inspireren door de online kennissessies tijdens de Week van lezen en schrijven

Download het campagnemateriaal

Organiseer een activiteit voor kinderen en ouders

Breng laaggeletterdheid onder de aandacht bij je werkgever