Schrijf je in voor de workshop Inclusief Onderzoek van Expertisepunt Basisvaardigheden

Op 14 juni organiseert het Expertisepunt Basisvaardigheden de workshop Inclusief Onderzoek. De workshop biedt organisaties die zich bezighouden met onderzoek naar basisvaardigheden handvatten waarmee zij een onderzoekstraject op een inclusieve manier vorm kunnen geven. Ook krijgen ze praktische tips om op de juiste manier ervaringsdeskundigen te betrekken bij hun onderzoek.

Aanleiding en opzet

De onderzoeken die vanuit het Expertisepunt Basisvaardigheden gefinancierd worden moeten altijd iets opleveren voor mensen met beperkte basisvaardigheden en/of de mensen die hen ondersteunen. Zoals vrijwilligers en taaldocenten. Het betrekken van ervaringsdeskundigheid is in deze onderzoeken daarom onmisbaar.

De workshop start met een theoretisch gedeelte waarin ingegaan wordt op ervaringsdeskundigheid en de manieren waarop je dit bij onderzoek kan inzetten. Daarna gaan deelnemers met ervaringsdeskundigen aan de slag met een casus uit de praktijk. De workshop wordt begeleid door Stichting Accessibility.

Aanmelden

Datum

14 juni 2023

Tijd

09.30 – 12.30

Locatie

Movisie
Zaal 12.5
Churchilllaan 11, Utrecht

Meld je aan met het online formulier