Website Expertisepunt Basisvaardigheden uitgebreid

De website van het Expertisepunt Basisvaardigheden is deze week uitgebreid. Op basisvaardigheden.nl vind je onder andere onderzoeksresultaten, interventies, materialen en instrumenten om basisvaardigheden te verbeteren. De website biedt nu nog meer manieren om kennis te vinden en te delen.

Beeld: ©Expertisepunt Basisvaardigheden

Het Expertisepunt Basisvaardigheden is een samenwerking tussen Movisie en Stichting Lezen en Schrijven en wordt mogelijk gemaakt door Tel mee met Taal. Het Expertisepunt is er voor iedereen die laaggeletterden helpt bij het verbeteren van basisvaardigheden.

Op de website basisvaardigheden.nl vind je onder andere een kennisbank, verschillende onderzoeken en alle subsidies op een rij. 

Lees meer over alle mogelijkheden van de website op basisvaardigheden.nl.