Conferentie Gecijferdheid Telt Mee! – Aan de slag met gecijferdheid

Op vrijdag 31 maart 2023 vindt de landelijke dag Gecijferdheid Telt Mee! plaats. Vrijwilligers, docenten en andere professionals zijn op deze dag welkom om inspiratie op te doen, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen over gecijferdheid als cruciale basisvaardigheid.

Beeld: ©Gecijferdheid telt mee!

Wat vraagt onze samenleving aan gecijferd gedrag vandaag de dag? Hoe versterk je gecijferdheid bij volwassenen? Hoe neem je collega’s mee in de bewustwording van gecijferdheid? Welke materialen zet je in?

Onder anderen Tamara Madern, lector Schuldpreventie en Vroegsignalering, en Marieke Bor-de Vries, onderzoeker aan de Hogeschool Utrecht, verzorgen een keynote-lezing: Van cijferstress naar schuldenstress, over het belang van gecijferdheid bij een kleine portemonnee of schulden.

Inschrijven

Ben je betrokken als docent, vrijwilliger, taalhuiscoördinator, beleidsmedewerker of werkzaam in het sociaal domein en wil je graag bij de conferentie zijn? Je kunt je inschrijven via de website van Gecijferdheid telt mee.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 31 maart 2023
Tijdstip: 10.00-16.15 uur, inloop vanaf 09.30 uur
Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 in Utrecht
Toegang: gratis