Stel al jouw vragen over de Tel mee met Taal-subsidie

Tot en met 28 februari 2023 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid. Wil je meer weten over de Tel mee met Taal-subsidie voor laaggeletterde werknemers of ouders? Woon dan een van de online vragenuren bij op dinsdag 17 en donderdag 19 januari.

Beeld: ©Tel mee met Taal

De vragenuren worden georganiseerd door het Expertisepunt Basisvaardigheden en DUS-i, dat de subsidieregeling uitvoert. Ze zijn bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de subsidies van Tel mee met Taal.

Het vragenuur op dinsdag 17 januari gaat over de subsidie voor werknemers en het vragenuur op donderdag 19 januari over de subsidie voor ouders. Beide duren van 15.00 tot 16.00 uur en worden gehouden via Microsoft Teams. Vooraf aanmelden is verplicht. Als je je hebt aangemeld ontvang je op de dag zelf een link.

Op onze subsidiepagina vind je meer informatie over de subsidies van Tel mee met Taal.