Overzicht: 10 miljoen euro subsidie voor laaggeletterdheid in 2021

De overheid heeft vorig jaar 10 miljoen euro aan subsidies uitgekeerd om laaggeletterdheid tegen te gaan. Hierdoor konden 8.160 mensen en 666 organisaties aan de slag met taal, rekenen en digitale vaardigheden. Bekijk de infographic op deze pagina voor een overzicht.

Visual bij infographic over subsidie Tel mee met Taal 2021

In 2021 was er door extra coronasteun in totaal 10 miljoen euro beschikbaar voor subsidie aan werknemers, ouders en experimenten. In 2022 is er ruim 4 miljoen euro beschikbaar. De aanvraagperiode hiervoor is inmiddels verlopen. Organisaties die een subsidie hebben aangevraagd ontvangen hierover bericht van DUS-i. Kijk voor meer informatie op onze subsidiepagina.

De subsidieregeling Tel mee met Taal loopt nog tot en met 2024. De volgende aanvraagperiode start op 1 januari 2023.

Overzicht subsidieregeling Tel mee met Taal 2021