Minister vertelt bij Publieke Tribune over aanpak laaggeletterdheid

Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, is zondag 27 november te gast bij het tv-programma De Publieke Tribune. Daar praat hij met presentator Coen Verbraak over laaggeletterdheid in Nederland en de aanpak hiervan.

De Publieke Tribune
Beeld: ©Human / Human

Naast minister Wiersma zijn ook schrijver Abdelkader Benali, Geke van Velzen (directeur van Stichting Lezen en Schrijven), Gina van den Berg (medewerker van bibliotheek De tweede verdieping), NT1-docent Femke Reijnen en ervaringsdeskundigen Saïda Gropstra en Truus Reijnen te gast. De uitzending is opgenomen in bibliotheek De tweede verdieping in Nieuwegein.

De uitzending is op zondag 27 november om 22.40 uur op NPO2. 

Lees meer over de uitzending op de website van De Publieke Tribune.