algemeen

Campagne digiTaalhuis van start in Roermond

Om ervoor te zorgen dat mensen de weg naar het digiTaalhuis vinden, heeft de Bibliotheek Bibliorura met steun van de Gemeente Roermond en het Laurentius Ziekenhuis een campagne ontwikkeld om het digiTaalhuis nog meer onder de aandacht te brengen.

De campagne werd woensdagmiddag 3 juli feestelijk gelanceerd in het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. Wethouders Ferdinand Pleyte en Marianne Smitsmans en voorzitter van de raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis Marja Weijers lichtten toe waarom zij deze campagne zo belangrijk vinden. Taalambassadeurs Jeroen en Jan vertelden hoe beter kunnen lezen en schrijven invloed heeft gehad op hun leven.

Veel mensen zijn al bekend met het digiTaalhuis, maar nog niet iedereen. Om nog meer aandacht te vragen voor laaggeletterdheid, is besloten een campagne op te starten. Er zijn onder andere posters, flyers, visitekaartjes en een filmpje gemaakt.  Alle campagne materialen zijn te bekijken en downloaden van de website van de Bibliotheek Bibliorura . Op die manier kan iedereen het digiTaalhuis onder de aandacht brengen. Het digiTaalhuis is blij met elke doorverwijzing.

Lees verder op de website van Bibliotheek Bibliorura.