werk

Conferentie: aanpak laaggeletterdheid in Zeeland

De conferentie Aanpak Laaggeletterdheid in Zeeland op 29 november in Middelburg is bedoeld voor overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Zeeland. In Zeeland is naar schatting 12% van de inwoners tussen de 18 en 65 laaggeletterd. Waarom is dit een probleem, wat heeft jouw organisatie hiermee te maken en wat kun jij betekenen om laaggeletterdheid te verminderen?

Werk je in Zeeland en ben je burgemeester, wethouder, beleidsambtenaar bij een gemeente, huisarts, apotheker, werkgever in het bedrijfsleven of medewerker van GGD, UWV, sociale werkvoorziening, onderwijs- of welzijnsorganisatie? Meld je dan aan door het aantal personen en contactgegevens te sturen naar secretariaat@dezb.nl o.v.v. Conferentie 29 november 2016 en het aantal personen. Deelname aan de conferentie is gratis.

Programma

Het programma van de conferentie en meer informatie over de achtergronden staat op de website van ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Deze conferentie is een initiatief van ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Stichting Lezen en Schrijven, de bibliotheken in Zeeland en de gemeenten, vertegenwoordigd in het overleg arbeidsmarktregio.