Lancering onderzoeksagenda Expertisepunt Basisvaardigheden

Op 5 juni lanceert het Expertisepunt Basisvaardigheden de nieuwe onderzoeksagenda 2023 op een bijeenkomst in Utrecht. Aanmelden voor de presentatie is nu al mogelijk.

Het Expertisepunt Basisvaardigheden (EB) stelt elk jaar een onderzoeksagenda op. De onderzoeken sluiten aan bij de vraagstukken die dat jaar extra aandacht nodig hebben. Ook stimuleert het EB onderzoek naar kennis waarmee het werkveld verder kan.

Elk onderzoek moet iets opleveren voor mensen met beperkte basisvaardigheden en/of de mensen die hen ondersteunen. Zoals vrijwilligers en taaldocenten. Externe partijen kunnen een onderzoeksaanvraag indienen voor de thema’s die daarin worden geagendeerd. Het EB beoordeelt de onderzoeksaanvragen die voor subsidie in aanmerking komen.

Adres

Collegezaal
Bibliotheek Neude
Neude 11, Utrecht

Agenda

  • 14.30: Inloop koffie/thee
  • 15.00: Start plenair
  • 16.15: Borrel met netwerk, praktische vragen en samenwerkingsverbanden
  • 17:30: Afsluiting