Bijeenkomsten over huishoudens met multiproblematiek

Laaggeletterdheid komt veel voor bij huishoudens met multiproblematiek. Veel van die huishoudens kunnen binnen de huidige wet- en regelgeving effectief worden geholpen. Voor circa 5% is dat niet het geval. Het Programma Maatwerk Multiprobleemhuishoudens (PMM) ondersteunt professionals die vastlopen in hun zoektocht naar een oplossing. In maart en april organiseert PMM kennismakingsbijeenkomsten.

Beeld: ©Programma Maatwerk Multiprobleemhuishoudens

PMM is er om gemeenten en landelijke uitvoerders meer slagkracht te geven in situaties waarin hun professionals vastlopen. Het programma is een initiatief van de ministeries van BZK, JenV, OCW, SZW en VWS, in samenwerking met gemeenten en uitvoeringsorganisaties.

Bijeenkomsten

Maakt jouw organisatie nog geen gebruik van de instrumenten van PMM? Of ben je benieuwd hoe PMM jouw organisatie kan helpen om lastige multiprobleemsituaties vlot te trekken? Kom dan naar een van de online PMM-kennismakingsbijeenkomsten in maart of april. In een interactief uurtje praat de organisatie gemeenten en landelijke uitvoerders bij over wat PMM is en wat je er mee kan. Aan de hand van actuele voorbeelden laten ze zien hoe instrumenten als het Maatwerkregister en het Landelijk Maatwerkloket in de praktijk werken en wat ze opleveren voor jouw organisatie. 

Na deze bijeenkomst:

  • Weet je wat PMM is en voor wie het bedoeld is;
  • Krijgt je aan de hand van een casus inzicht in de multiproblematiek waar PMM in de praktijk mee werkt;
  • Weet je wat PMM kan betekenen voor jouw eigen organisatie of gemeente.

Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Ben je er ook bij? Meld je aan voor de online bijeenkomst via het aanmeldformulier.

In het kort:
Wat:  kennismakingsbijeenkomst Programma Maatwerk Multiprobleemhuishoudens
Wanneer: donderdag 10 maart en dinsdag 19 april van 15:00 tot 16:00 uur
Locatie: Zoom

Benieuwd naar wat deelname aan PMM voor jouw organisatie betekent? En wat je van het programma mag verwachten? Bekijk dan dit nieuwsartikel, schrijf je in voor de PMM-nieuwsbrief of neem contact op met PMM