Digitale bijeenkomst voor gemeenten op 29 november

Werk je voor een gemeente en wil je met collega’s sparren over de aanpak van laaggeletterdheid? De fysieke bijeenkomsten ‘Aan de slag met de aanpak laaggeletterdheid’ gaan dit jaar helaas niet door. Wel organiseren we op maandag 29 november een digitale bijeenkomst waarop je ervaringen kan uitwisselen met collega’s van andere gemeenten.

Gemeentehuis

De bijeenkomsten ‘Aan de slag met de aanpak laaggeletterdheid’, georganiseerd door de VNG, Divosa, Stichting Lezen en Schrijven en de Rijksoverheid, kunnen door de aangescherpte coronamaatregelen dit jaar niet doorgaan.

Deze zullen we verplaatsen naar 2022.

Online uitwisseling

Heb je nu al een vraagstuk rond laaggeletterdheid dat je graag wil bespreken met collega’s uit andere regio’s? Meld je dan aan voor de online uitwisseling op maandag 29 november, van 15.00 tot 16.30 uur. Je kunt dan ervaringen uitwisselen en vragen stellen aan collega’s van andere gemeenten. 

Meld je aan voor deze online bijeenkomst.

Heb je een vraag of opmerking over de bijeenkomst? Stuur die dan naar events@lezenenschrijven.nl