Update over extra subsidieronde werkgevers

De extra subsidieronde van Tel mee met Taal voor werkgevers, die open stond van 1 tot en met 30 juni, is inmiddels gesloten. Heb je tussen 1 en 30 juni 2021 een aanvraag gedaan voor een werkgeverssubsidie? Doordat het subsidieplafond niet is bereikt, hoeft er niet te worden geloot. Als je aanvraag aan de eisen voldoet wordt de subsidie gehonoreerd.

Subsidie voor werkgevers

Uiterlijk 30 september ontvang je bericht of jouw aanvraag is toegekend of afgewezen. In de tussentijd kun je van DUS-i (Dienst Uitvoering Subsidies aan instellingen) een verzoek krijgen om aanvullende informatie. Houd dit in de gaten! Als je niet tijdig reageert, wordt je aanvraag als onvolledig beschouwd en buiten behandeling gesteld.

Kijk op de website van DUS-i voor de tijdlijn (onderaan de pagina).