Werkconferentie over het kwaliteitsbeleid laaggeletterdheid in gemeenten

Ben je een gemeente of taalaanbieder en houd je je bezig met volwasseneneducatie? Wil je meedenken over het kwaliteitsbeleid laaggeletterdheid in gemeenten? Geef je dan op voor de werkconferentie op dinsdag 29 juni.

Kwaliteit
Beeld: ©Tel mee met Taal

De eerste versie van de Handreiking Breed Kwaliteitsbeleid Laaggeletterdheid is klaar. Berenschot en het ITTA ontvangen graag jouw feedback op dit eerste concept, zodat de handreiking jou straks praktische handvatten geeft om nog beter te sturen op kwaliteit in dit domein.

Reageer tot 29 juni op ons ontwikkel-platform (voor gemeenten en aanbieders).

Een aantal eerste reacties:

"De handreiking geeft me handvatten om aandacht voor basisvaardigheden wat meer structureel te maken."

"Ik mis nog wel wat informatie over soorten aanbod. Juist trajecten die zich niet alleen richten op taal kunnen mensen motiveren om naar les te gaan."

Werkconferentie

Op dinsdag 29 juni van 14.00 -17.00 zien we je graag op onze werkconferentie. We hebben een inspirerend programma, met prof. Patrick Kenis over samenwerking in het sociaal domein. Gemeenten en aanbieders presenteren hun goede voorbeelden. Daarnaast gaan we graag met jullie in gesprek over dilemma’s gebaseerd op jullie geleverde input op het ontwikkelplatform.

Meld je aan via deze link om mee te denken en je ontvangt van Berenschot een uitnodiging voor het ontwikkelplatform en de conferentie. Voor vragen kun je terecht bij laaggeletterdheid@berenschot.nl.