Kijk het webinar ‘Laaggeletterdheid en gezondheid’ terug

Moeite hebben met lezen of schrijven is een enorme belemmering in je leven, die zelfs invloed heeft op je gezondheid. Stichting Lezen en Schrijven organiseerde eerder in januari het webinar ‘Laaggeletterdheid en gezondheid’. Die staat nu online, waardoor je hem kunt terugkijken wanneer je wilt.

Toetsenbord en kantoorartikelen
©Tel mee met Taal

Voor taal- en gezondheidsprofessionals

Het webinar staat in het teken van projecten om mensen met laaggeletterdheid en een verminderde gezondheidsvaardigheid te bereiken en te raken. Denk aan projecten zoals Voel je goed. Ook komt aan bod: de invloed van de coronacrisis op deelname aan activiteiten. En hoe je daarop kunt inspelen als taal- of gezondheidsprofessional.

Kijk het webinar terug

Printscreen van webinar, presentator aan het woord
©Stichting Lezen en Schrijven