Nationale voorleesdagen 2021 begonnen

De nationale voorleesdagen zijn weer begonnen. Het programma is door de huidige corona maatregelen anders dan andere jaren. Maar gelukkig zijn ook in 2021 tal van (online) activiteiten en materialen te vinden om er weer mooie voorleesdagen van te maken. De nationale voorleesdagen duren van 20 tot en met 30 januari.

Moeder leest baby voor
©Tel mee met Taal

Thuis aan de slag

In deze tijd, nu kinderen veel thuis zijn en hun klassikale lessen missen, is lezen en voorlezen extra belangrijk. Hoewel de bibliotheken gesloten zijn door de huidige coronamaatregelen, is het nog wel mogelijk om boeken af te halen. En online vinden er tijdens de voorleesdagen allerlei activiteiten plaats. Bijvoorbeeld op de website van je lokale bibliotheek. Denk aan voorleesvideo’s, prachtige prentenboeken, online meezingliedjes of zelfs een complete digitale voorleestas.

Lees meer over de voorleesdagen