Nieuw jaar, nieuwe website

Tel mee met Taal is over op een nieuwe website. Een beter toegankelijke website, in een huisstijl die past bij de Rijksoverheid.

©Tel mee met Taal

Dit is nu anders

Met de nieuwe website is het in één oogopslag duidelijk dat Tel mee met Taal een programma is van de Rijksoverheid. En de nieuwe website voldoet beter aan de toegankelijkheidseisen. Inhoudelijk blijven we natuurlijk inspirerende voorbeelden en handige informatie plaatsen. Maar anders dan voorheen, verwijzen we vaker door naar de websites van partners. Bijvoorbeeld het Expertisepunt Basisvaardigheden. Minder dubbele informatie maakt het duidelijk waar je voor wat terecht kan.

Verbeteringen in 2021

De komende tijd blijven we werken aan de kwaliteit van de nieuwe website. Er staat bijvoorbeeld een toegankelijkheidsonderzoek gepland. Verbeteringen die daaruit voortkomen, pakken we op. Natuurlijk mag je ook zelf feedback geven op onze nieuwe website. Valt je iets op? Mis je iets? Neem gerust contact met ons op om het te laten weten.

Blijf je succesverhalen delen

Heb je dit jaar een mooi succes- of taalverhaal dat absoluut een plek moet krijgen op de website van Tel mee met Taal? Laat het weten! Neem contact met ons op