algemeen

Save the date! Tel mee met Taal congres 13 februari 2020

Save the date: Op donderdag 13 februari 2020 vindt in het Beatrix theater, vlak naast Utrecht Centraal Station, het Tel mee met Taal congres plaats. Achter de schermen wordt weer hard gewerkt aan een inspirerende dag voor iedereen die  zich inzet/wil inzetten om laaggeletterdheid in Nederland  te voorkomen en verminderen.

Tijdens het congres delen we alle ins en outs met je over de meest succesvolle aanpakken,  we praten je bij over de laatste ontwikkelingen, en je krijgt praktische handvatten mee om zelf (verder) aan de slag te gaan met het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid.

Net als bij de vorige editie, bieden we ook deze keer de mogelijkheid om één of meerdere voorstellen voor workshops aan te dragen. Je kunt deze (samen met partners) zelf verzorgen, of het team van Tel mee met Taal vragen om een specifiek thema met inspirerende sprekers verder voor jou uit te diepen. Na de zomer informeren wij je hier verder over. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Reserveer jij 13 februari 2020 ook alvast in je agenda?