algemeen

Save the date! Congres Tel mee met Taal | 19 november 2018

Tel mee met Taal organiseert dit jaar opnieuw een congres voor iedereen die zich inzet/wil inzetten om laaggeletterdheid in Nederland te voorkomen en verminderen. Het congres vindt plaats op maandag 19 november in Theater de Meervaart te Amsterdam.

Tijdens het congres delen we alle ins en outs met je over de meest succesvolle aanpakken, we praten je bij over de laatste ontwikkelingen, en je krijgt praktische handvatten mee om zelf (verder) aan de slag te gaan met het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid.

Het Tel mee met Taal congres biedt dit jaar nog meer praktische meerwaarde voor jou en je organisatie. Je kunt je eigen programma samenstellen uit bijna 30 workshops, en kunt als deelnemer zelf de inhoud van de dag mede bepalen.

Vanaf eind mei bieden we namelijk de mogelijkheid om één of meerdere voorstellen voor workshops aan te dragen. Je kunt deze (samen met partners) zelf verzorgen, of het team van Tel mee met Taal vragen om een specifiek thema met inspirerende sprekers verder voor jou uit te diepen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Reserveer jij 19 november ook alvast in je agenda?