algemeen

Dien een voorstel in voor het Tel mee met Taal congres

Maandag 19 november is het zover. Dan organiseren wij in Amsterdam het Tel mee met Taal Festival, hét congres over laaggeletterdheid en leesbevordering. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen, en daar willen we jou dit jaar graag bij betrekken.

Na een gezamenlijke plenaire aftrap zijn er in verschillende zalen de hele dag door presentaties, TED talks, workshops en debatten over diverse onderwerpen. Op de dag zelf beslis je welke sessies je wilt bijwonen. En het netwerken hoef je niet te bewaren voor de lunchpauze. Netwerken kan op het festival op elk moment van de dag op ons speciaal ingerichte netwerkplein.

Wat breng jij mee?

Tijdens het Tel mee met Taal Festival willen we inspirerende, vernieuwende of juist beproefde ideeën en aanpakken met elkaar delen. Daarom zijn we op zoek naar jouw inbreng en word jij mede-programmamaker van het festival.

  • Heb je een aanpak waarmee je veel laaggeletterden hebt bereikt?
  • Is het jou gelukt om met verschillende partijen zo samen te werken dat 1+1 echt 3 is geworden?
  • Ben je actief aan de slag met begrijpelijk communiceren en toegankelijke digitale dienstverlening voor jouw doelgroep?
  • Werk je aan een vernieuwende leesbevorderingsaanpak of wil je onderzoeksresultaten delen?
  • Heb je materiaal gemaakt dat anderen zo kunnen gebruiken?

Kortom, ben je ergens trots op en wil je dat delen? Dan bieden we jou graag een podium! Zo maken we samen een festival dat informeert en inspireert! Klik hier om te ontdekken hoe je een voorstel in kan dienen!

Wat wil je meenemen?

Kennis en succesvolle aanpakken delen met elkaar is belangrijk, maar nieuwe kennis ophalen is net zo belangrijk. Is er een specifiek thema of onderwerp waar je meer over wilt weten? Heb je vragen die je graag beantwoord zou willen zien tijdens het festival? Laat ons via deze link weten wat jij wilt meenemen van het congres. Dan nemen wij jouw wensen mee bij de invulling van het programma.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het Tel mee met Taal Festival? Weten hoe het definitieve programma er straks uit komt te zien? Ontdekken of jouw onderwerp ook aan bod zal komen? En vooral: weten wanneer en hoe je je in kan schrijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief, dan hoor je alles als eerste.

Hopelijk tot ziens op 19 november in Theater de Meervaart te Amsterdam.

Vragen
Heb je vragen over het indienen van een voorstel? Neem dan contact op met Nienke Rahman van SPITZ congres en event. Zij is bereikbaar via nienke@spitz.nu of via 070 360 97 94.