Wat levert de aanpak van laaggeletterdheid jou als werkgever op?

23 mei van 15.45 tot 18.00 Gilde Opleidingen, Bredeweg 235, Roermond

Op 23 mei vertelt Frank Smeets van DB Schenker Logistics wat aandacht voor laaggeletterdheid binnen zíjn bedrijf opleverde. Ervaringsdeskundige werknemers vertellen daarnaast hun verhaal. Daar wil je bij zijn!

Wist je dat er in Midden-Limburg ca 10.000 werknemers zijn die moeite hebben met lezen, schrijven en communiceren met collega’s? Ook bij jou op de werkvloer komt het voor. Laaggeletterde medewerkers zijn kwetsbaar. Door aandacht te besteden aan taal op de werkvloer, krijgen medewerkers meer zelfvertrouwen en durven ze vragen te stellen. En dat komt de productie, de veiligheid én het ziekteverzuim ten goede. Ook in jouw bedrijf!

Wat kan je doen? 
Veel! Je kunt je om te beginnen aansluiten bij het Taalakkoord. Je ontmoet dan organisaties die jouw ambities delen en krijgt advies over de financiering van (taal)scholing. Maar er is meer. Frank Smeets van DB Schenker Logistics vertelt je op 23 mei wat aandacht voor laaggeletterdheid zíjn bedrijf opleverde. Ervaringsdeskundige werknemers vertellen daarnaast hun verhaal. Daar wil je bij zijn!

Meer informatie vind je hier.