Taalvriendelijkheid op de werkvloer

16 April van 17:00 tot 21:00 Irado, Schiedam

Iedere werkgever en HR-manager in Zuid-Holland die het belang van taal op de werkvloer ziet, is van harte welkom op dinsdag 16 april van 17.00 tot 21.00 uur bij Irado te Schiedam. Voor grote of kleine ondernemingen, industriële of dienstverlenende bedrijven wordt het een interessante bijeenkomst. Laat je inspireren door collega’s uit andere sectoren en deel jouw ervaringen onder het genot van een hapje en drankje. Je ontmoet ook aanbieders van taaltrajecten.

Zet deze avond vast in jouw agenda en meld je aan zodat je op de hoogte wordt gehouden van het programma.

Hoogtepunten van het programma

  • Verschillende verhalen en ervaringen uit de werkpraktijk van werkgevers;
  • Keynote spreker Mariëtte Hamer (voorzitter SER)
  • Lancering van vernieuwde scan ‘Taal met sterren’, hét instrument voor verbetering van taalvriendelijkheid op de werkvloer.
  • Interactieve workshops die ingaan op de bewustwording, de aanpak, en de verduurzaming van taalvriendelijkheid op de werkvloer.

Aanmelden

Aanmelden kan via het registratieformulier. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over de bijeenkomst vind je hier.

Subsidie

Werkgevers kunnen in het tweede kwartaal van 2019 subsidie krijgen vanuit Tel mee met Taal om te investeren in de basisvaardigheden (taal, rekenen en/of digitale vaardigheden) van hun werknemers. Meer informatie over de subsidies vind je op www.telmeemettaal.nl/subsidie/werkgevers.