Bijeenkomst MKB Steenwijk

23 mei van tot Businessclub Steenwijk

De Steenwijkerlandse Uitdaging, de matchmaker tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, bracht onlangs bedrijven bij elkaar in het Taalpunt Steenwijkerland voor een succesvolle sessie over het thema laaggeletterdheid.

Het is soms moeilijk voor te stellen voor wie het bijna gedachteloos doet, maar het invullen en lezen van vrachtbrieven, formulieren, straatnaamborden en navigatie, digitale loonstroken, maatvoeringen en eenvoudige berekeningen, tabellen, grafieken en urenbriefjes kan voor kleine en grote problemen zorgen. Ook het overgaan naar een werk-app is voor medewerkers soms erg lastig.

Vanwege de grote belangstelling is er donderdagochtend 23 mei weer een sessie bij de Businessclub in Steenwijk voor nieuwe belangstellenden uit MKB en bedrijfsleven. Tijdens de sessie verzorgt het Taalpunt een interactieve presentatie over moeilijk kunnen lezen, rekenen en omgaan met apps en computer.

Lees hier het hele artikel van de Steenwijker Courant.

Voor meer informatie en aanmelding over/voor de bijeenkomst van 23 mei kan je terecht bij manager Alex de Ruiter via alex@steenwijkerlandseuitdaging.nl.