werkgevers

De periode om subsidie aan te vragen in 2018 is verstreken. Op dit moment worden de aanvragen behandeld. Indieners krijgen uiterlijk binnen 13 weken bericht.

Werkgevers

Als werkgever kan je subsidie aanvragen voor scholing die tot een betere taalvaardigheid van jouw werknemers leidt. Je kunt de subsidie gebruiken voor een of meerdere opleidingstrajecten of cursussen.

Subsidies Tel mee met Taal 2019

Voor 2019 is een nieuwe subsidieregeling in voorbereiding. Begin 2019 hebben wij hier meer informatie over. Als je op de hoogte wilt blijven van de subsidiemogelijkheden in 2019, meld je dan aan voor onze
maandelijkse nieuwsbrief. Dan hoor je het als eerste als er meer bekend is over de nieuwe subsidieregeling.

Subsidieronde najaar 2018

Van 1 augustus tot en met 15 oktober 2018 kunnen scholen, bibliotheken, werkgevers, samenwerkingsverbanden, instellingen voor jeugdgezondheidszorg, of voorschoolse voorzieningen subsidie krijgen voor de aanpak van laaggeletterdheid. Ook als je al eerder subsidie hebt ontvangen van Tel mee met Taal kan je deze ronde opnieuw subsidie aanvragen.

Subsidieronde najaar 2018‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’

De subsidie wordt uitgekeerd op een ‘op is op’ basis. Aanvragen kan tot en met 15 oktober 2018. De subsidie wordt uitgekeerd op een ‘op is op’ basis. Wees er dus snel bij.

Aanvragen

De aanvraagformulieren vind je op deze pagina. In de online aanvraagformulieren staan een activiteitenplan en begroting. Deze hoeven niet apart te worden meegestuurd. Er is een handleiding beschikbaar waarin staat wat er in het formulier moet worden ingevuld. Ook zijn machtigingsformulieren beschikbaar die je eventueel nodig hebt. Je  kunt deze machtigingsformulieren alvast invullen en later bij jouw aanvraag voegen.

Meer informatie

Heb je inhoudelijke vragen over de subsidieregeling?  Bekijk hier de veel gestelde vragen, of stuur een e-mail naar info@steunpuntbasisvaardigheden.nl
Heb je vragen over het aanvraagformulier of over het aanvraag- en toekenningsproces? Neem dan contact op met DUS-I.

De volledige regeling Tel mee met Taal staat op wetten.overheid.nl.

 

aanvraagformulier voor werkgevers

Werkgevers

aanvraagformulier voor samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden

aanvraagformulier voor laagtaalvaardige ouders

ouders

aanvraagformulier voor overige activiteiten laagtaalvaardige ouders

overige activiteiten ouders